Δώρο 5.000,00 €

100% επιδότηση Eshop

Για τη λήψη της 100% επιδότησης

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η σύνταξη και υποβολή

φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


697 7710 068 - 694 2085 078

Συχνές ερωτήσεις

Σας δίνουμε απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που θεωρούμε ότι θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν απαντήσεις στις τυχόν απορίες σας!

Ποιοι δικαιούνται την επιχορήγηση;

Όλες οι μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανεμπορίου.

Διαδικασία λήψης επιχορήγησης

Απαιτείται η δημιουργία και υποβολή φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως συμβαίνει με όλες τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων του ΕΣΠΑ.

Υπάρχει κόστος κατάρτισης επενδυτικού σχεδίου και υποβολής της πρότασης;

Η Value Plus i-Services αναλαμβάνει την υποβολή της πρότασης για τη λήψη της επιχορήγησης, έναντι προκαταβολής. Συνήθως τα έξοδα υποβολής του φακέλου συμπεριλαμβάνονται στις δαπάνες του προγράμματος επιδότησης. Εάν ισχύσει το ίδιο και στο παρόν πρόγραμμα, η προκαταβολή που θα δώσετε, εφόσον εγκριθεί η πρότασή σας, αφαιρείται από το συνολικό κόστος υποβολής του φακέλου. (Παράδειγμα: Έστω κόστος υποβολής φακέλου 500 ευρώ και έχετε δώσει προκαταβολή 100 ευρώ. Υπόλοιπο ποσό προς πληρωμή 500-100 =400 ευρώ). Τελικά δεν πληρώνετε τίποτα από την τσέπη σας για την υποβολή του φακέλου εφόσον η πρόταση εγκριθεί, αφού στις επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται και η δαπάνη εξόδων υποβολής φακέλου.

Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

Η Value Plus i-Services θα παρακολουθεί την πορεία της πρότασης σας μετά την υποβολή και θα σας ενημερώνει για την κατάστασή της. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων θα σας ενημερώσουν άμεσα αν ενταχθήκατε ή όχι.

Διαθέτω ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Η ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν είναι απαραίτητα αιτία μη λήψης της επιχορήγησης, ειδικά δε εάν είναι παλαιότερης τεχνολογίας πιθανότατα θα υπάρξει η δυνατότητα επιχορήγησης για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος καθώς και η δυνατότητα προώθησης και διαφήμισης. Αυτό, όμως θα είναι ξεκάθαρο μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης.

Πρέπει να περιμένω να προκηρυχθεί η επιχορήγηση?

Επειδή ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος και το χρονικό διάστημα υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης θα έχει προθεσμία, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε αμέσως τη διαδικασία αναζήτησης για την επιχείρηση που θα αναλάβει τη δημιουργία του eshop.

Θα επιχορηγηθούν όλες οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου;

Επειδή το συνολικό ποσό που διατίθεται είναι της τάξης των 80.000.000€ και το μέγιστο ποσό επιδότησης ανά επιχείρηση είναι 5.000 €, εάν υποθέσουμε ότι όλοι θα επιδοτηθούν με το μέγιστο ποσό, το πλήθος των επιχειρήσεων είναι 80.000.000/5.000 = 16.000 επιχειρήσεις.

Ποια εταιρεία θα αναλάβει την υποβολή της πρότασης;

Η Value Plus i-Services αναλαμβάνει την κατάρτιση και υποβολή της πρότασης. Αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε για να υποβληθούν με το επενδυτικό σχέδιο και κατόπιν εγγυάται για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας.

Ποια εταιρεία θα αναλάβει την δημιουργία του eshop;

Η Value Plus i-Services αναλαμβάνει τη διαδικασία σχεδίασης, ανάπτυξης, υποστήριξης, προώθησης & διαφήμισης καθώς και εκπαίδευσης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συνεργάτες μας θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του eshop.

Τι ενέργειες καλύπτονται για την κατασκευή του eshop;

Παρόλο που δεν έχει δημοσιευθεί η πρόσκληση, οπότε δεν είναι γνωστές οι ακριβείς ενέργειες, οι πιθανές επιλέξιμες δαπάνες θα είναι δαπάνες ανάπτυξης του eshop, κόστος φιλοξενίας, κόστος υποστήριξης, δεύτερης γλώσσας, συμβατότητας με το πρότυπο W3C για ΑμΕΑ, διασύνδεσης με φορείς  ηλεκτρονικής πληρωμής, με εταιρείες courier, ενέργειες  διαφήμισης και προώθησης μέχρι συμπλήρωσης του ποσού των 5.000,00 € και άλλες.

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μάθω περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να δώσουμε απαντήσεις στις όποιες απορίες και ερωτήσεις σας.

Πώς θα επικοινωνήσω μαζί σας;

  1. Στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω της φόρμας που βρίσκετε στη σελίδα μας
  2. Καλώντας μας στα τηλέφωνα: 694 2085 078 και 697 771 0068
  3. Αποστέλλοντας μήνυμα στο info@valueplusis.com

Εκδηλώστε ενδιαφέρον

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και
εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε

για τις προϋποθέσεις λήψης της επιδότησηςΟι υπηρεσίες μας

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής δημιουργικότητας, με αποτέλεσμα την προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων σας σε όλο τον κόσμο! Όραμά μας είναι να σας οδηγήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας!

Web design

Ανάπτυξη ιστοσελίδων & Eshop full responsive. Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή ζητήστε ένα προσαρμοσμένο πακέτο και εμείς θα φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα!

Graphics Design

Εταιρική ταυτότητα - Banners, Brochures, Διαφημιστικά έντυπα,
Οραματιστείτε το λογότυπο και την εταιρική σας ταυτότητα και εμεις είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε το όραμα σας!

hosting

Hosting Services

Κατοχυρώστε μέσω της εταιρείας μας το domain name της επιχείρησής σας.
Σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα Hosting προσαρμοσμένα ανάλογα τις ανάγκες σας!

Consulting Services

Yπηρεσίες συμβουλευτικής και εκπόνησης επιχειρηματικών σχεδίων για την κατάθεση ηλεκτρονικών και φυσικών φακέλων για την λήψη επιχορηγήσεων από το ΕΣΠΑ.

Video

Δημιουργία animated videos, gif. Video editing, προσθήκη εφέ και γραφικών, ήχου, μοντάζ. Δημιουργούμε το σενάριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Digital Marketing

Δημιουργία, διαχείριση και παρακολούθηση Social Media σελίδων (Facebook, Instagram, Twitter),
Email marketing, Newsletter, SEO και προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Online Learning

Νέα εποχή στην εκπαίδευση. Η εταιρεία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις e-learning που περιλαμβάνουν, την συμβουλευτική, την τεχνική υποστήριξη, πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγή ηλεκτρονικού περιεχομένου (μαθήματα elearning και courses).

Ε-Commerce

Ανάπτυξη και κατασκευή Eshop με στόχο τις πωλήσεις. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, σας προτείνουμε την κατάλληλη πλατφόρμα για την υλοποίησή του αλλά και την δυνατότητα να το διαχειριστείτε και να το ελέγχετε με ευκολία, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Εσείς δεν έχετε παρά να μας πείτε τους στόχους και το όραμά σας

και εμείς θα φροντίσουμε να τα δείτε υλοποιημένα!.

  • Αγία Ελεούσα, Ποταμός-Κέρκυρα, ΤΚ 49100
  • +30 697 824 5764
  • +30 694 208 5078
  • +30 697 771 0068
  • info@valueplusis.com

© 2018-2020 Value Plus i-Services. All Rights Reserved